Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi | Türk Müziği Devlet Konservatuvarı

DUYURU

Üniversitemizin Akademik Açılış Töreni Başbakan Yardımcımız ve Hükümet Sözcümüz Prof. Dr. Sayın Numan KURTULMUŞ’un Katılımları İle Gerçekleştirildi

21-10-2016

2016 - 2017 Eğitim Öğretim 11. Akademik Yılı açılış töreni, Başbakan Yardımcımız ve Hükümet Sözcümüz Prof. Dr. Sayın Numan KURTULMUŞ’un katılımları ile gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen törene Prof. Dr. Sevgi KURTULMUŞ,  Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz YAVİLİOĞLU,  Vali Şerif YILMAZ, İlimiz Milletvekili Bayram ÖZÇELİK, Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ ve eşi Hülya ERCENGİZ, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi DOĞAN, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tayfun DÜNDAR, Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ ve eşi Şerife KORKMAZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Durmuş ACAR ve Prof. Dr. Mehmet KARACA, Genel Sekreterimiz Ali Nihat GÜNDÜZALP,  ilimiz protokolü, akademisyenler, öğrenciler ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Zeki NACAKCI yönetiminde hazırlanmış olan Avşar Bozlağı ve ardından yöremiz ezgilerinden oluşan müzik dinletisi, sonrasında Üniversitemiz halkoyunları tarafından hazırlanan halkoyunları gösterisi gerçekleştirildi.